Ta dig dit du vill!

 

Alla vet vi att man kan träna sig till bättre fysik, men visste du att man kan träna sig till ett bättre psyke? Ett psyke som till exempel presterar när det gäller, stressar mindre eller inte alls, sover bättre, uppnår målsättningar och tänker positivt.

 Jag hjälper idrottare, företagsledare, team och privatpersoner till ett bättre mentalt välbefinnande genom positiv förändring. Det kan gälla små ändringar, såsom att bli av med en ovana, eller stora utvecklingskliv, såsom att bekämpa nervositet och stress.

 Välkommen att anlita mig som föreläsare, coach eller inspiratör – det är en långsiktig investering i dig, alternativt i ditt team!

Här kan du läsa en intervju med mig i Affärsmagasinet Forum 9/2018 med rubriken: Omotiverad på jobbet? Omforma dina arbetsuppgifter!

 

Mental träning
för idrottare och idrottsföreningar

Coaching för
privatpersoner

Föreläsningar och workshops för företag

idrottare-idrottsforeningar.jpg

Mental träning för idrottare och idrottsföreningar

 

Jag coachar såväl lag, tränare som enskilda idrottare. Jag har mångårig erfarenhet av toppidrott, med sprint och häck som huvudgrenar. Tack vare min egen idrottserfarenhet samt utbildning till mental tränare vet jag vad det innebär att vara en vinnare och kan stödja på rätt sätt. Populära teman som jag jobbar med är: hur vara bäst när det gäller, vända motgång till framgång, förbättra lagandan, lyfta blicken mot högre mål och nå dit man vill.

Jag uppskattar Amy mycket som stöd och bollplank gällande den mentala biten.
Hon kan konsten att ställa rätt frågor för att få mig att stanna upp och tänka efter.
Hennes coaching av laget ger effekt och stärker verkligen spelarnas samarbete samt fighting spirit.
— Tomas Mecklin, huvudtränare för Kyrkslätt IF:s damlag i FM-serien i handboll
Amys föreläsning var förutom underhållande även mycket lärorik. Genom exempel ur den egna idrottskarriären belyste hon oerhört levande olika utmanande situationer i en toppidrottares vardag, och hur de kan tacklas. Det var en eftermiddag fylld av skratt och insikter.
— Alexander Holthoer, kursansvarig, Svenska Finlands Idrottsförbund

privatpersoner.jpg

Coaching för privatpersoner

 

 

Oavsett om du vill ha mindre stress och oro i ditt liv eller mer glädje och motivation, så kan jag hjälpa dig! Tillsammans tittar vi på din situation samt vad du vill förändra och gör upp ett personligt träningsprogram för din hjärna. Och jag lovar - ett träningprogram för hjärnan är oerhört givande och stimulerande! Du kommer att få nya insikter om dig och dina medmänniskor samtidigt som ditt liv förändras till det bättre.

Amys positivitet smittar av sig. Tack vare henne tog jag tag i mitt liv och gjorde drastiska förändringar till det bättre. Nu, ett år senare, har jag omvandlat mitt liv i grunden, uppnått alla målsättningar som vi satte upp tillsammans under coachningen och hittat glädjen igen.
— Privatperson

Foretag.jpg

Föreläsningar och workshops för företag

 

Det som jag brinner allra mest för är att leverera inspirerande föreläsningar. Boka mig för er kickoff, utbildningsdag, tyhy/tyky-dag eller workshop och ni kommer garanterat att få ta del av ett energiskt föredrag som aktiverar och väcker nya tankar! Populära teman är hur man blir en vinnare, höjer motivationen på arbetsplatsen och förbättrar teamkänslan. Jag skräddarsyr dock varje föreläsning enligt deltagarnas profil och uppdragsgivarens önskemål om vad som bör uppnås.

Amy är en inspirerande och energisk föreläsare.
Hennes inledning till kickoffen med vårt säljteam var en perfekt start på dagen!
Teamet leddes direkt in på att tänka i nya banor och på rätt energinivå,
som behölls genom hela dagens workshop.
— Företagsledare

Amy-Skogberg-profilbild.jpg

Vem är Amy Skogberg?

Jag är utbildad mental tränare med en passion för människohjärnan, vårt mentala välbefinnande och hur vi kan påverka det. Jag har en bakgrund som toppidrottare, med bland annat tre FM-guld i prisskåpet, och brinner för träning av både kroppen och knoppen.

Mitt intresse för mental träning väcktes av funderingar kring hur man kan förbättra idrottsprestationer genom att tänka rätt. Numera ser jag mig som en förändringagent, som inte bara hjälper idrottare, utan alla som vill förändras och utvecklas så att de ska må fint.

Framförallt vill jag inspirera. Vi har alla förutsättningar att vara lyckliga och enastående men behöver ibland en puff på vägen. Om jag kan inspirera mina medmänniskor till att åstadkomma positiva förändringar, små eller stora, så har jag lyckats!

TA KONTAKT

 

Bli inspirerad du också!
Boka en uppfriskande föreläsning eller coaching redan idag!

 

Avima Marketing & Communication

Bergstadvägen 144,
02480 Kyrkslätt

Mob. 040 727 56 36

Namn *
Namn