SAAVUTA HALUAMASI!

 

Tiedämme kaikki, että voimme treenata itsemme parempaan fyysiseen kuntoon. Mutta tiesitkö, että voit myös treenata itsesi parempaan psyykkiseen vireeseen ja saada itsellesi hyvinvoivan mielen, joka auttaa yltämään huippusuoritukseen tiukassakin paikassa. Henkinen hyvinvointi vähentää ja poistaa stressiä sekä auttaa sinua nukkumaan paremmin, saavuttamaan tavoitteita ja ajattelemaan positiivisesti.

Autan urheilijoita, yritysjohtajia, tiimejä ja yksityishenkilöitä parempaan henkiseen hyvinvointiin muutoksen avulla. Kyseessä voi olla pieniä tuunauksia, kuten huonosta tavasta eroon pääseminen, tai isoja kehitysaskelia, kuten jännityksen ja stressin voittaminen.

Jos tarvitset luennon, työpajan, valmennuksen tai ihan vaan uutta inspiraatiota, voit kääntyä puoleeni – se on taatusti hyvä investointi itseesi tai tiimiisi!

 

Mentaalivalmennusta urheilijoille ja urheiluseuroille

Valmennusta yksityishenkilöille

Luentoja
ja työpajoja
yrityksille

idrottare-idrottsforeningar.jpg

Mentaalivalmennusta urheilijoille ja urheiluseuroille

Valmennan joukkueita, valmentajia ja yksilöurheilijoita. Minulla on monivuotinen kokemus huippu-urheilusta, erityisesti pika- ja aitajuoksusta. Oman urheilu-uran ja mentaalivalmentajakoulutuksen ansiosta tiedän mitä huipulle pääseminen vaatii ja pystyn siksi tukemaan oikealla tavalla. Suosittuja teemoja ovat: miten yltää huippusuoritukseen, kääntää vastoinkäymisiä edukseen, parantaa joukkuehenkeä, asettaa korkeampia tavoitteita ja saavuttaa haluamansa.

Arvostan Amya tukena ja sparraajana mentaalipuolen asioissa. Hänellä on kyky asettaa oikeat kysymykset, jotka saavat minut pysähtymään ja miettimään asioita uudelta kantilta. Amyn mentaalivalmennus tehoaa joukkueeseen ja vahvistaa pelaajien yhteishenkeä sekä taistelutahtoa.
— Tomas Mecklin, käsipallon SM-sarjan naisten joukkueen päävalmentaja, Kyrkslätt IF
Amyn luento oli paitsi viihdyttävä myös erittäin informatiivinen. Esimerkeillä omalta urheilu-uraltaan hän valaisi elävästi erilaisia haastavia tilanteita urheilijan arjessa, ja miten niitä taklataan. Meillä oli iltapäivä täynnä naurua ja oivalluksia.
— Alexander Holthoer, valmentajakoulutuksen vetäjä, Svenska Finlands Idrottsförbund

privatpersoner.jpg

Valmennusta yksityishenkilöille

 

Huolimatta siitä, kaipaatko elämääsi vähemmän stressiä ja huolia tai enemmän iloa ja motivaatiota, voin auttaa sinua! Yhdessä kartoitamme tilanteesi asiat, joita haluat muuttaa, sekä teemme henkilökohtaisen valmennusohjelman aivoillesi. Ja minä lupaan – henkiseen hyvinvointiin tarkoitettu treeniohjelma on erittäin antoisa ja virkistävä! Saat uusia oivalluksia itsestäsi ja kanssihmisistäsi samalla kun henkinen vireystasosi kohenee.

Amyn positiivisuus tarttuu. Kiitos hänen ryhdistäydyin ja tein radikaalisia muutoksia parempaan. Nyt, vuosi valmennuksen jälkeen, olen pannut elämäni uuteen uskoon, saavuttanut kaikki couchauksen aikana asettamamme tavoitteet ja löytänyt elämänilon uudestaan.
— Yksityshenkilö

Foretag.jpg

Luentoja ja työpajoja yrityksille

 

Suurin intohimoni on antaa inspiroivia luentoja. Varaamalla minut kickoffiin, koulutustilaisuuteen, tyhy/tyky-päivään tai tiimityöpajaan saatte taatusti inspiroivan esityksen, joka aktivoi ja herättää uusia ajatuksia! Suosittuja teemoja ovat esimerkiksi: miten tulla voittajaksi tai kuinka parantaa työmotivaatiota ja kohentaa joukkuehenkeä. Räätälöin jokaisen session osallistujien profiilin ja toimeksiantajan antamien tavoitteiden mukaan.

Amy on inspiroiva ja energinen luennoitsija. Hänen alustuksensa myyntitiimimme kickoffiin oli täydellinen startti päivään! Hän johdatti tiimin ajattelemaan uudella tavalla ja oikealla energiatasolla, joka säilyi läpi koko päivän.
— Yritysjohtaja

Amy-Skogberg-profilbild.jpg

Kuka on Amy Skogberg?

Olen koulutettu mentaalivalmentaja, jonka intohimona on ihmismieli, henkinen hyvinvointimme ja tavat, joilla voimme vaikuttaa siihen. Minulla on kilpaurheilutausta, ja palkintokaapistani löytyy muun muassa kolme SM-kultamitalia. Minua kiehtoo sekä fyysisen että henkisen hyvinvoinnin edistäminen ja niiden tasapainon löytäminen.

Kiinnostukseni  mentaalivalmennukseen heräsi oman urheilu-uran loppuvaiheessa; miten voisin parantaa suoritusta ajattelemalla ”oikein”? Nykyään näen itseni muutosagenttina, joka auttaa ihmisiä positiiviseen muutokseen ja kehitykseen.

Ennen kaikkea haluan innostaa. Meillä kaikilla on edellytykset olla onnellisia ja suurenmoisia, mutta joskus tarvistemme pienen tönäisyn oikeaan suuntaan. Jos pystyn innostamaan kanssaihmisiä myönteisiin elämänmuutoksiin, olivatpa ne pieniä tai suuria, olen onnistunut!

OTA YHTEYTTÄ

 

Innostu sinäkin!
Varaa virkistävä luento tai
valmennus jo tänään!

 

Avima Marketing & Communication

Bergstadintie 144,
02480 Kirkkonummi

Puh. 040 727 56 36

Nimi *
Nimi