Alive and kicking!

Äntligen! Alla ni läsare som väntat på en uppdatering från mig och surfat in på bloggen var femte minut – ni kan andas ut nu! Ni har inte väntat förgäves.

Orsaken till tystnaden är vardaglig – tiden har helt enkelt inte räckt till! Mitt liv utanför bloggen har varit glädjande rikt på de mest varierande händelser och det har hänt en hel massa roligt sen jag sist skrev. Bland annat har jag ordnat en hejdundrande kickoff för 100 kolleger, deltagit i historiens första mentalträff och uppfunnit en supersmaskig kaka, det du!

Följaktligen kommer ni inom kort att få ta del av mina bästa tips för kickoffer, vad mentalträff innebär och receptet på den fantastiska kakan :-) För nu har jag ett uppdämt behov av att skriva av mig!

Om allt går som jag tänkt mig så behöver ni inte vänta lika länge på nästa bloggartikel. Konstigt nog verkar den kommande tiden vara lugnare, trots att vi närmar oss jul och årsslut, med allt vad det innebär med att avsluta det här året på ett elegant sätt samtidigt som man ska planera nästa år på ett lika elegant vis.

Nåväl, detta var bara ett kort inlägg för att berätta att jag lever och mår bra – i allra högsta grad!

Stay tuned!

Jag har även hunnit med att vara julgumma, till mina kollegers stora förtjusning (?)

Jag har även hunnit med att vara julgumma, till mina kollegers stora förtjusning (?)