Taggad med kvinnokraft!

Jag har haft en varm känsla inombords i många dagar nu. Närmare bestämt ända sen i onsdags. Då fick jag uppleva en kvinnoenergi utan like!

Vad som hände var att kvinnonätverket Oasen ordnade sin månatliga sammankomst – ett tillfälle för finlandssvenska damer att få sammanstråla och lyssna till en intressant talare, äta middag samt nätverka.

Den här månaden var det jag som var den “intressanta talaren” :-)

Jag infann mig i god tid för att inspektera lokalen och förbereda mig för min föreläsning. Snart började det strömma till kvinnor i rask takt. Konferensrummet fylldes på fem röda och blev fyllt till sista plats. Till slut var vi runt 100 damer i rummet!

Jag blev på samma gång överrumplad, ödmjuk och superglad för att så många dök upp. Det märks att det här med mental träning är något som verkligen intresserar folk. Såååå roligt!

Där stod jag inför en sprängfylld konferenslokal och pratade mental träning. Vilken känsla!

Rubriken för min föreläsning var “Så blir 2018 ditt bästa år någonsin”. Jag pratade drömmar och målsättningar, prioriteter och förändring. Publiken fick också göra en hel del övingar för att sätta fart på de små grå och tänka i nya banor. Jag ställde dem bland annat frågan:

“Tänk dig att det är nyårsafton 2018 och du blickar tillbaka på året som gått. Vad skulle ha behövt hända under det här året för att du då ska tänka att detta var ditt bästa år någonsin”.

Ingen lätt fråga att besvara sådär ett tu tre!

Hur skulle du besvara den frågan?

Jag är så glad att jag fick möjligheten att dela mina “läror” med så många kvinnor och vill ödmjukast tacka alla er som kom och lyssnade!

Jag är så glad att jag fick möjligheten att dela mina “läror” med så många kvinnor och vill ödmjukast tacka alla er som kom och lyssnade!