Kickstarta hösten med en inspirerande föreläsning

På hösten kan det behövas en nystart som kickar igång arbetet, speciellt som vi har en väldigt annorlunda tid bakom oss. Arbetslivet – och livet i övrigt – har förändrats och vi behöver nya sorters färdigheter för att må bra i jobbet och i vardagen. Genom att anlita en inspirationsföreläsare får ni en extra skjuts på vägen.

Jag erbjuder olika slags inspirationsföreläsningar, alltid med människan i fokus. Via metoder och tekniker inom idrott och mental träning ger jag er konkreta verktyg till förändring och välmående. Min ambition är att kunna inspirera dig och din organisation till att utvecklas i den riktning ni önskar.

I mina föreläsningar har jag samlat erfarenheter och lärdomar från idrottskarriären, arbetslivet samt min roll som certifierad mental tränare.

Jag föreläser bland annat om arbetsglädje, motivation, ledarskap, laganda och engagemang. Föreläsningens längd utformas enligt syftet och er tidtabell, allt från en timmes fartfylld inspirationsföreläsning till en dags faciliterad workshop. Exempel på föreläsningar / workshops:

1.       Skapa vinnande team

Laganda, vad är det egentligen? Vad består den av och hur bygger man den? Hur kan ni själva bidra och hur förväntar ni er att andra ska bidra till teamets framgång? Med exempel bland annat från idrottsvärlden inspirerar jag er till att vilja bli experter på att bygga vinnande team. En interaktiv föreläsning där ni också själva får tänka till.

2.       Stress Survival kit

Att kunna hantera stress är en framgångfaktor som ger oss ett bättre arbetsliv – och ett bätte liv i allmänhet. Det bästa sättet att förebygga stress är genom självkännedom. Vad innebär det i praktiken och hur blir man bättre på stresshantering? Ni får praktiska tips och användbara knep för att hantera och förebygga stress.

3.       Självledarskap i praktiken

Begreppet självledarskap blev en stor trend, inte minst inom företagsvärlden, när coronan slog till – många började jobba hemifrån och behövde leda sig själv bättre. Ordet ledarskap förknippas oftast med chefsskap. Men vi behöver skilja på att vara chef och ledare. Ledare kan vi alla vara, och bör vara, så att vi tar ledarskap över våra egna liv. Men hur gör man i praktiken?

4.       Energy Boost

Varje arbetsplats behöver en energiboost nu och då. En hög energinivå har ni nytta av i er arbetsdag, från enskilda arbetsuppgifter till gemensamma projekt. Men hur gör man för att boosta energinivåerna och samtidigt arbetsglädjen och samarbetet? Vi gör en gemensam energistrategi med målsättningen att säkerställa ert teams positiva energi.

5.       Maxa motivationen – och höj arbetsglädjen!

Hur uppstår – och upprätthålls – motivation? När någon är motiverad syns det på många olika sätt, allt från höjd arbetsglädje till produktivitet. Häng med på en inspirerande resa in i motivationens fascinerande värld. På vilket sätt hänger motivation och arbetsglädje ihop? Hur kan vi designa om vårt arbete för att öka arbetslusten? Vad kan vi göra för att vända motgång till framgång? Allt detta och mycket mer i denna underhållande och insiktsrika föreläsning, som även innehåller praktiska övningar.

Detta var exempel på färdiga teman, men allra helst anpassar jag innehållet till er situation och behov, och skräddarsyr föreläsningen enligt ert önskemål. Det är viktigt för mig att ämnet känns meningsfullt för åhörarna och motsvarar vad ni har behov av just nu.

Jag föreläser runt om i Finland, även på finska, samt via video och då brukar jag använda Zoom. Jag strävar till att göra mina föreläsningar så interaktiva som möjligt och med mycket humor. Interaktiva föreläsningar, som skapar inspiration och motivation, stärker ert team samt ger modet att våga tänka i nya banor – och skrida till verket!

Alla team och organisationer behöver nu och då en motivationshöjare.

En inspirerande föreläsning, blandad med konkreta övningar, ger en energiserande nytändning! Hör av dig så funderar vi tillsammans vad ditt team behöver just nu och hur vi kan förverkliga det på bästa sätt.

Skicka epost till: info@amyskogberg.com eller ring mig på 040-727 56 36.

Amy föreläser.jpg