Förhandsbeställ boken ”Hemligheten bakom motivation. Så motiverar du dig själv och andra på jobbet.”

Min bok har gått till tryck och äntligen vågar jag öppna upp möjligheten att förhandsbeställa ett signerat exemplar!

IHemligheten bakom motivation tar jag med läsaren på en upptäcktsresa i arbetsmotivationens fascinerande landskap med alla dess upp- och nerförsbackar. Boken är en sammanflätning av kunskap, forskningsresultat, reflektioner och erfarenheter kring vad som driver oss framåt i livet och arbetslivet.

Min förhoppning är att boken ska bidra till människors välmående och att vi blir fler som kan hitta källor till drivkraft och glädje i arbetet. Jag har försökt skriva så att läsaren ska inspireras till att utforska sitt inre, komma till insikt, uppnå drömmar. Och bli mer motiverad på kuppen, samt hitta nycklar till att även peppa andra.

Datum för lansering är 6 juni. Jag längtar som bara den efter att få hålla ett riktigt exemplar i min hand och kunna bläddra bland sidorna! Det har varit ett riktigt megaprojekt att få alla pusselbitarna att falla på plats, men jag är både glad och stolt över hur allting blev till slut.

Det vore jätteroligt om du vill förhandsbeställa ett signerat exemplar och vara bland de första som får hem boken i brevlådan så snart den kommer från tryckeriet. Till introduktionspris dessutom! Ordinarie pris är 49 euro men genom att förhandsbeställa får du boken för 39 euro. Porto tillkommer, 5 euro per försändelse inom Finland och 10 euro inom övriga Norden. Fakturan skickas per epost i samband med postningen.

Här förhandsbeställer du boken ”Hemligheten bakom motivation”: