Har du bra förslag på examenspresenter?

Igår skickade jag in de allra sista inlämningsuppgifterna för min mentaltränarutbildning. Tänk att om bara en och en halv vecka blir jag klar med hela utbildningen!

Det blev intensivt med studierna på slutrakan för att jag skulle hinna få allting inlämnat. De senaste veckorna har jag suttit med näsan i en bok mest hela tiden. Ibland har jag slitit mig loss för att fixa mat till familjen, för att sedan krypa tillbaka in under flitens lampa.

Under det ett och ett halvt år långa studieprogrammet har många aha-upplevelser, insikter och slutsatser sett dagens ljus.

På grund av den häftiga studietakten på slutet så känns det just nu som “information overload” i min hjärna. Kommer nog att behöva lite tid för att strukturera upp allt jag lärt mig samt framförallt hur jag ska använda all denna nya kunskap på bästa sätt.  

Idag när jag gick omkring och kände mig nöjd över att allt är inlämnat så slog det mig plötsligt att jag måste ju belöna mig själv med en examenspresent, så flitig som jag har varit!

Vad skulle det kunna vara? Har du några bra idéer kära läsare?

Hurraa om en och en halv vecka kan jag titulera mig mentaltränare!!

Hurraa om en och en halv vecka kan jag titulera mig mentaltränare!!