Du finlandssvenska kvinna som känner att du behöver lite ny inspiration!

Är du kvinna och finlandssvensk? Då är du välkommen på en inspirerande föreläsning! Onsdagen den 31. januari bjuder den kvinnliga nätverket Oasen på en uppfriskande kväll med temat:

”Så blir 2018 ditt bästa år någonsin!”

Nätverket Oasen grundades 2006 för att finlandssvenska kvinnor skulle få träffas, umgås och låta sig inspireras av intressanta föredrag en gång i månaden. På träffarna brukar det dyka upp 40-70 deltagare för att få nya tankar, synvinklar, idéer och kunskap.

På årets första träff riktas blickarna mot året som just har börjat. Vad har det i beredskap? Livade upplevelser och nya erfarenheter eller kanske mindre stress och föga oro. Svaren finns inom var och en och de ska under kvällen luskas fram med hjälp av en mental tränare – gissa vem!

Jo jag är den som har äran att få vara kvällens talare!

Jag är redan nu förväntansfull, eftersom jag verkligen trivs med att föreläsa, och speciellt på ett tema som detta! Det finns inte någonting som är så givande som att få möjligheten att inspirera och ge upphov till aha-upplevelser hos publiken. Jag kan nästan garantera att det kommer att bli några sådana även den här gången!

Föreläsningen blir en lagom kombination av framtidsvisioner och konkreta steg på vägen. Häng med och få en kickstart till det nya året! Du fylls garanterat av energi och får samtidigt konkreta tips som kan bidra till att 2018 blir ditt bästa år någonsin – eller i alla fall inte ytterligare “bara ett år i raden”.

Föreläsningen går av stapeln 31.1. kl 18 på Handelsgillet i kabinettet Donatorn, Kaserngatan 23, Helsingfors.

Deltagandet är kostnadsfritt men kräver att du anmäler dig, och det gör du här

(I övrigt-fältet meddalar du om du äter middag efteråt, kvällens meny är getost-rödbetspaj och middagen kostar 18 euro.)

Hoppas att vi ses den 31. januari!

På träffen jobbar vi på ett lättsamt sätt fram våra individuella mål för 2018! Häng med du också!

På träffen jobbar vi på ett lättsamt sätt fram våra individuella mål för 2018! Häng med du också!