Att designa och bygga ett staket på en dag!

De senaste veckorna har jag varit full av nya idéer. De har bubblat fram en efter en från ingenstans.

Det är härligt att få känna en sån våg av kreativ energi. Det är bara att låta sig svepas med och hoppas att det blir en lång dyning som man kan surfa på länge, länge.

Till mina små egenheter hör att när jag får en idé så vill jag verkställa den på en gång. Jag blir så himla ivrig och kan inte bärga mig innan jag ser resultatet. Jag fixar och donar och har svårt att pausa före allt är klart.

Den här helgen har jag förverkligat en vision som plötsligt dök upp.

För några år sedan fick jag en hög med gamla kärrhjul och störar som en gång i tiden tillhört min kära mormor och morfar. Såväl kärrhjulen som störarna har sedan dess bott bakom garaget och sörjt svunna tider då de fick arbeta på bondgården. Ända tills idag, då de blev utsläpade i solskenet och återigen erhöll en viktig uppgift – som staket!

Nu står de på parad och bringar glädje genom sin åldriga skönhet som jag aldrig tröttnar att beundra.

Det blev många timmar i trädgården den här helgen men det var det värt! Som sig brukar föddes nya idéer under projektets gång. En stor tall fick se sina sista dagar och gav vika under motorsågens vassa bett, kvar blev en stubbe som ska bli till bord. Nästa helgs idéförverkligande måhända?

Lite fixande till och mitt egendesignade staket är klart!

Lite fixande till och mitt egendesignade staket är klart!