May the force be with you!

Det har hänt någonting mycket märkligt i mitt liv. Jag har läst Sanna Ehdins bok “Finn din inre styrka”. Vilket ju var märkligt i sig, att jag hade tålamod att läsa en hel bok. Men det var inte det jag syftade på.

I boken skrev Sanna om en vana hon har. Om det är någonting hon önskar sig, så brukar hon skicka ut en anhållan till kosmos om att få det. ”Det har hjälp mig att få större lägenheter...”, skrev hon till exempel.

Det var här det märkliga började.

Skeptiker som jag är så tänkte jag att det där är nog bara humbug. Men det var ändå en mycket kittlande tanke. Den släppte mig inte, eftersom det finns en sak som jag en tid har längtat efter väldigt mycket. Till slut gav jag efter för den pockande känslan att jag borde testa.

Så en kväll satte jag mig och önskade intensivt. Jag önskade och önskade med hela min kropp och hela min själ. Hjärtat var med på noterna också.

Det kändes som att universum lyssnade.

Tre dagar senare ringde telefonen en kväll.

I andra ändan var en mycket god vän till mig. Hon var eld och lågor och berättade att hon lärt känna en person, som hon ville introducera för mig. Ett möte sattes upp i snabb takt. Efter träffen var även jag eld och lågor.

Sedan dess har det hänt en massa förunderliga saker. Allt har bara flytit på. Och idag kom jag på det; mitt flyt är tillbaka! Välkommen flow, jag har saknat dig!

Så vad var det jag önskade och vem var det jag träffade? Låt detta förbli förhöjt i dunkel än så länge. Men det som hände kallas för ”attraktionslagen”, har jag lärt mig efteråt. Mycket kort förklarat så innebär det att det som du sänder ut kommer tillbaka till dig. Lite sådär som "The Force" i Starwars.

Nu tycker jag att det skulle vara oerhört intressant att få veta om det funkar även för andra!

Vill du vara med i mitt experiment? Gör då så här:

Fundera först ut vad det är du vill ha mest av allt just nu. Sätt dig någonstans där du har lugn och ro. Föreställ dig i ditt sinne hur det är när du har uppnått det du vill ha. Hur känns det, vad gör du, dofter, färger, omgivning... Gå in i situationen helt och hållet. Skicka iväg detta tillstånd, denna känsla, denna önskan till universum.

Sen är det bara att vänta. Skriv gärna en kommentar här på bloggen om det funkade och vad som hände!