Mina mest lästa blogginlägg 2021

Året lider mot sitt slut och vad passar väl bättre än att ta en titt på de mest lästa artiklarna här på bloggen? Livsstilsförändring, stresshantering och arbetsmotivation är de teman som ni läsare gillat mest.

En snabbanalys av listan indikerar att de mest lästa blogginläggen är sådana där läsaren kan få hjälp med något. Hur man gör en livsstilsförändring som håller, på vilket sätt man kan minska på sin stress eller hur man kan bli mer motiverad på jobbet.

Som coach är det mitt kall att försöka hjälpa andra, i smått som stort.

Det känns fint att få bekräftat att ni gillar mina tips&tricks. Jag ska fortsätta att dela med mig av dem under nästa år. Om det är nåt speciellt ämne som du vill att jag ska skriva om så passa gärna på att tipsa mig om det i kommentarsfältet nedan så ska jag se till att ta upp det under 2022!

Här kommer årets topp fem. Inledningen till varje inlägg finns med också, men om du har missat det eller vill läsa på nytt så är det bara att klicka på rubriken så kommer du till hela artikeln.

PLATS 5:

4 vetenskapligt bevisade morgonrutiner – som förbättrar både din dag och ditt liv

Jennifer Aniston har en. Oprah också. Mohammad Ali och Steve Jobs likaså…

Har vadå?

En morgonrutin!

PLATS 4:

Så motiverar du dig själv bättre på jobbet i år

Han sitter med armarna i kors och benen likaså. Sluten. Jag låter mig inte bekomma. Vi pratar arbete och karriär.

”Var ser du dig själv om tre år?” frågar jag. Den klassiska jobbintervjufrågan.

Han blir märkbart irriterad. ”Det där är en idiotisk fråga”, säger han. ”Jag har ingen som helst aning om hur livet ser ut om tre år, det är ju svårt att ens veta vad som händer om tre månader. Den tid jag senast lade ner på att göra en treårsplan var totalt bortkastad, eftersom planen var utdaterad redan efter några månader.”

PLATS 3:

Kickstarta hösten med en inspirerande föreläsning

På hösten kan det behövas en nystart som kickar igång arbetet, speciellt som vi har en väldigt annorlunda tid bakom oss. Arbetslivet – och livet i övrigt – har förändrats och vi behöver nya sorters färdigheter för att må bra i jobbet och i vardagen. Genom att anlita en inspirationsföreläsare får ni en extra skjuts på vägen.

PLATS 2:

Är du stressad? Gör så här för att må bättre.

Var fjärde arbetstagare känner sig stressad på jobbet. Det är skrämmande många! På en arbetsplats med tjugo personer så är alltså så många som fem stressade. Hemska tanke!

Kanske är du själv där just nu? Känner att du inte riktigt räcker till, grubblar över hur du ska få jobbet och vardagen att gå ihop, sover dåligt, är ständigt trött…

PLATS 1:

Livsstilsförändringen som lyckades; ”Jag lärde mig att älska mina nya vanor”

Karolina Wiegner jobbar som lärare, vilket hon upplever som ett givande och varierande arbete. Hon tycker om att ha många bollar i luften, samt att ständigt utvecklas och studerar för tillfället vidare till speciallärare. Men som så många andra som arbetar inom skolvärlden så känner hon att yrket periodvis är stressigt.

Tack kära du för att du läser min blogg! Vad vill du läsa om under 2022?